GetDataBack for FAT

GetDataBack for FAT 4.33

Recovers information for damaged hard-disks
Оценка
4.1  (26 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
4.33 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Runtime Software

Regain access to your files and folders even if the drive they're on is no longer recognized by the operating system. The tool works with hard-disks with damaged boot records, partition tables or root directories and supports the FAT 12, FAT 16 and FAT 32 file systems.

GetDataBack for FAT е усъвършенстван инструмент за възстановяване на данни. Той поддържа само FAT файлови системи.
Премахване на файл/папка премахва само в писмен FAT (File Allocation Table. По този начин, тези данни се намират на твърдия диск е презаписан само при създаване на нови файлове. Ако вашият твърд диск е прекалено голям, или ако не Сте направили някаква операция, след отстраняване на файла, той има големи шансове за възстановяване. Тази програма е предназначена за възстановяване на изтрити файлове и данни от повредени дискове. Форматирани дискове също могат да бъдат възстановени.
Програмата има лесен за използване интерфейс на помощника. На нас ни се дава избора на видове за възстановяване. Те настройки по подразбиране, системна повреда на файловата система, вреди, възстановяване на файлове. Последният вариант за възстановяване на изтрити файлове, а втората за възстановяване на данни от твърдия диск. Много ми хареса инструмент за търсене, който може да бъде намерен на страницата с резултатите. Той разполага с множество филтри, като например Името на файла, промяна на данни, Размерът, дълбочината на търсене и т.н. Скоростта на сканиране е много бърз в сравнение с други програми за възстановяване на данни.
Ние може да създаде имидж файл/обем на сканиране и да използвате този файл, за да направим нашите тестове по-късно. Изтрити дискове на друг компютър, може да се получи с помощта на програмата HDHost която е достъпна без заплащане.
Както показва заглавието, NTFS и Linux файлови системи не се поддържат. Сканиране NTFS пътуване отне повече време с грешки в резултат на това. Програмата може да се мотае, ако се прекъсва по време на сканиране. Трябва да купя "GetDataBack for NTFS", който струва повече дискове NTFS. Възстановяване на файлове са необходими права на администратор.
Информацията е актуализирана на: